Beschrijving

Deze bedrijfsruimte wordt u aangeboden door VerhuurPRO

TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE en/of overname de Zoete Bezigheid IN CENTRUM ALMELO 

Mooie winkelruimte gelegen in hartje Centrum van Almelo in het oude historische gedeelte nabij de Grote Kerk.

ALGEMEEN:
Midden in het centrum op een mooie locatie nabij de Grote Kerk vind je deze mooie, sfeervolle winkelruimte. Deze winkelruimte kent vele gebruiksmogelijkheden gezien de ligging, de vierkante meters van het object en de brede bestemming welke onder andere te gebruiken is als winkelruimte, detailhandel, dienstverlening, en horeca. De ruimte is voorzien van een winkelgedeelte met daarachter een keuken, voorzien van diverse apparatuur en een dames- en heren toilet.

Het pand heeft een historisch aanzien en is op goede stand gelegen in de Kerktraat. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 115 m² waarvan ca. 100 m² winkeloppervlakte en 15 m² secundaire ruimte zoals een keuken en dubbel toilet.

Het opleveringsniveau zal casco zijn voorzien van een betonnen vloer, keuken en toiletvoorzieningen. De inboedel wordt ter overname aangeboden in overleg met de laatste huurder De Zoete Bezigheid. Het bedrijf de Zoete Bezigheid is eventueel ook te koop.

Locatie
De Kerkstraat is een historische winkelstraat in het centrum van Almelo. Het druk bezochte naastgelegen winkelstraat, de Galerij en de winkels gelegen aan de Corridor zijn op korte loopafstand gelegen. Het NS Station van Almelo is op ca 10 minuten loopafstand gelegen.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft ca. 115 m² en is als volgt onderverdeeld:
Verkoopoppervlakte: 100 m²
Secundaire ruimte: 15 m²
De winkel beschikt over een mooie gevelbreedte van ca. 8,5 meter!

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- Beschikbaar per direct
- Huurprijs € 1.200,= excl. g/w/e en BTW.
- Waarborgsom 3 maanden huur
- Minimale huurtermijn 4 maanden, verlenging mogelijk 
- Inboedel ter overname

Geïnteresseerd? Schrijf u in op www.verhuurpro.nl en stuur een mail naar almelo@verhuurpro.nl.

Deze advertentie op internet en op Facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken