Beschrijving

Deze woning wordt u aangeboden door VerhuurPRO, de verhuurmakelaar van Twente!

KARAKTERISTIEKE BOVENWONING  ALMELO (DOELENGEBIED) TE HUUR 
Wilt u wonen in de Doelenstraat? Hartje centrum en toch vlakbij de natuur. Deze bijzonder ingedeelde monumentale bovenwoning komt per 1 augustus 2020 te huur voor onbepaalde tijd. 
De woonkamer beschikt over prachtige authentieke details zoals hoge plafonds en ramen, ornamenten en heeft een klassieke uitstraling. Eenvoudige keuken. Met wat kleine aanpassingen kan een huurder hier een zeer aangenaam (t)huis van maken. Het is een huis met een rijke historie.

De entree bevindt zich aan de achterzijde (De Götte) en wordt bereikt door middel van een stalen trap. Via het grote zonnige terras kom je bij de entree van het huis. 

INDELING:
Achterterras ,entree, achterkamer, hal, trap, toegang naar verdiepingen. Beneden bevindt zich de badkamer met douche en toilet en de ruimte voor de wasmachine. 

1e VERDIEPING:
Ruime woonkamer aan voorzijde (Doelenstraat) met hoog plafond, eenvoudig keukenblok. Gaskachel ter overname. Ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Tussen deze verdieping en de zolder bevindt zich een tweede toilet.
zolder: ongeïsoleerde ruimte (deels afgetimmerd met hout) te gebruiken als logeerkamer of hobbyruimte

BIJZONDERHEDEN:
- Beschikbaar per 1 augustus 2020 voor onbepaalde tijd
- Minimale huurperiode 12 maanden
- De woning is (deels) gestoffeerd
- Huurprijs € 737,- per maand excl. g/w/e
- Waarborgsom 1 maand
- Verhuurder is op zoek naar een nette huurder, 1 of 2 personen 

Geïnteresseerd? Schrijf u in op www.verhuurpro.nl en stuur een kopie van uw legitimatie, drie recente loonstroken, uw arbeidsovereenkomst en een recente verhuurdersverklaring naar almelo@verhuurpro.nl.

Deze advertentie op internet en op Facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken