Omschrijving

TE HUUR IN ALMELO WINDMOLENBROEK
Prachtige tussenwoning gelegen aan de Zeven Bosjes in de wijk Windmolenbroek. Deze tussenwoning heeft 4 slaapkamers, een ruime hoek-keuken en zolder.  De woning is netjes afgewerkt en instap klaar. 

Begane grond: Entree, hal, toilet. Woonkamer en open hoek-keuken. De keuken is voorzien van een koel vries-combinatie, oven, vaatwasmachine, magnetron en afzuigkap. Door middel van de in de woonkamer geplaatste deur kunt u de tuin betreden. Een riante tuin met een schuur. 
Eerste verdieping: overloop,met 3 slaapkamers, badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en een tweede toilet. 
Tweede verdieping: Vaste trap naar zolder. De wasruimte  en tevens treft u hier de Cv-ketel. Een extra kamer die uitermate geschikt is als extra slaapkamer, werk- studeer- of hobbykamer. 

BIJZONDERHEDEN:
- Beschikbaar vanaf 15-08-2019
- Te huur voor bepaalde tijd (2 à 3 jaar)
- Huurprijs € 895,- per maand exclusief G/W/E
- Waarborgsom € 895,-

Geïnteresseerd? Schrijf u in op www.verhuurpro.nl en stuur een kopie van uw legitimatie, drie recente loonstroken, uw arbeidsovereenkomst en een recente verhuurdersverklaring naar almelo@verhuurpro.nl. 

Deze advertentie op internet en op Facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning wordt u aangeboden door VerhuurPRO, de verhuurmakelaar van Twente!

Kenmerken