Beschrijving

VerhuurPRO biedt aan TE KOOP: 

Ideale starters- of beleggerswoning! Gelegen in Almelo ligt deze karakteristieke, HALF VRIJSTAANDE gezinswoning in de Ambtstraat, met GROTE SCHUUR / TUINHUIS in de achtertuin. Het huis is goed onderhouden en dit jaar (2020) hebben er onderhouds- en renovatiewerkzaamheden plaatsgevonden (gerenoveerde keuken, schilderwerk binnen en buiten incl kozijnen).  De woning heeft een verrassende indeling en aantal mooie extra's zoals een luxe badkamer met inloopdouche (2015). De woning wordt opgeleverd zoals op de foto's vastgelegd. Laminaat, (rol) gordijnen, verlichting, koelkast, wasmachine en het in goede staat verkerend meubilair (banken, eettafel/stoelen, fauteuils) blijven achter.

OMGEVING
De Ambtstraat is op loopafstand van centrum en station. De woning ligt gunstig ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A35/A1 en secundaire wegen). In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. 

INDELING
Begane grond: 
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. Hal, trap naar verdieping, toilet en deur naar woonkamer en keuken voorzien van een plavuizen vloer. De hoekkeuken is aan de achterkant gelegen met directe toegang tot de tuin. De lichte woonkamer aan de voorkant is gelegen aan de straatzijde. Voor de wasmachine en droger is een apart hoekje gecreëerd naast de keuken. 

1e verdieping:
Overloop, alwaar toegang tot de drie slaapkamers en moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is functioneel uitgebreid met een mooie vide welke voorzien is van een groot dakraam zodat deze ruimte als extra kamer kan worden gebruikt. Aan de voorzijde bevinden zich twee kleinere slaapkamers.

Zolder/vide:
Deze kamer is bereikbaar via de slaapkamer aan de achterzijde, en is gezien de indeling ideaal als babykamer, of hobbyruimte / kantoor.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar circa 1905*
- Woonoppervlakte 114 m2; 
- Grote schuur met ELECTRA en WATER, geschikt voor diverse doeleinden van 63 m2 in diepe achtertuin;
- Perceeloppervlakte 260 m²;
- 4 slaapkamers
- Moderne luxe badkamer;
- Centrale ligging ten opzichte van station, A1/A35 en het centrum.
- Aanvaarding in overleg

VRAAGPRIJS  € 199.500,- k.k.

VerhuurPRO is de makelaar van de verkoper. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bent u geïnteresseerd in een bezichtiging? Bel, mail of FB ons!

Kenmerken