Omschrijving

Een op de tweede etage, naast een wijkwinkelcentrum en in de nabijheid van het stadscentrum gelegen, functioneel ingedeeld en uitstekend onderhouden voormalig 4 kamer appartement met knus balkon en eigen bergruimte in de kelder.

Algemene indeling:
Middels een keurig verzorgde afgesloten entree voorzien van intercominstallatie, trappenhuis en nieuwe liftinstallatie is het appartement op de tweede etage te bereiken.

Appartement:
Entree / hal met garderobe, toilet, 2 slaapkamers,  keuken met eenvoudig keukenblok, badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine. De ruime woonkamer met aparte (eet)kamer, met fraai uitzicht en veel lichtinval, is voorzien van diverse inbouwkasten en toegang tot het balkon.

Complex:
Het complex is gebouwd in 1960 maar is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en ziet er fris uit. De appartementen en trappenhuizen recent voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Servicekosten ca. €149,- per maand
- Centrale verwarming geschiedt door middel van blokverwarming
- Het warme water wordt verzorgd door een 50 liter boiler
- Voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex
- Afgesloten eigen berging in de kelder voorzien van elektra
- de projectnotaris voor de overdracht is Wolfs&Knops te Heerlen

Voor meer info mail naar almelo@verhuurpro.nl of bel 0546-898998

Deze advertentie op internet is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken