Verkoop

In de verhuurmarkt zijn wij gewend snel te schakelen, en ook voor de verkoopmarkt bent u bij VerhuurPro aan het juiste adres. Voor onze vaste klanten hebben wij huizen gekocht maar ook verkocht. Wij verzorgen het hele traject van opname woning tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. De woning komt niet alleen op onze website maar natuurlijk ook op Funda en diverse social media kanalen. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, vakkennis en ervaring. Met name in de beleggersmarkt kunnen wij ons onderscheiden door onze snelle manier van handelen en netwerk. 

Werkwijze

U bent welkom voor een vrijblijvende 'gratis' waardebepaling van uw woning. Het is altijd ons streven om uw huis voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden verkopen. Samen met u maken een verkoopplan waarin onder andere de strategie wordt bepaald. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u hier meer over. Bij ons betaalt u nooit teveel courtage, we kunnen u scherpe tarieven bieden zonder dat u bang hoeft te zijn dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Om uw woning zo gunstig mogelijk te presenteren werken we samen met een vakfotograaf die een professionele fotoreportage maakt. Bezichtigingen plannen we zoveel mogelijk geclusterd, en altijd in overleg met u. Van iedere bezichtiging ontvangt u een verslag zodat we steeds helderder krijgen wat de doelgroep is en ook hoe we eventuele verbeterpunten kunnen aanpakken. 

Daarnaast houden we de statistieken van uw Funda-pagina in de gaten zodat we precies weten hoeveel interesse er online voor uw woning is. Indien van toepassing kunnen we een open dag organiseren of andere acties opzetten die de woning onder de aandacht brengen.

Neem contact op met de verkoopmakelaar0546-898998