Beleggen in onroerend goed

VerhuurPro is niet alleen gespecialiseerd in verhuur van woningen maar wij leveren eveneens diensten aan investeerders in de woning markt. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurbranche kunnen wij de verhuurmogelijkheden van woningen uitstekend beoordelen. Zodoende kunnen wij voor u de juiste woning selecteren en aankopen. Wij streven daarbij uiteraard naar een zo hoog mogelijk rendement.

Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij de aankoop van een goed verhuurbare woning. Juridische en bouwkundige aspecten spelen bij de aankoop een belangrijke rol. Een woning aankopen is een gespecialiseerde en tijdrovende aangelegenheid, een project op zich waarbij alle risico’s tot een minimum beperkt moeten blijven. Dit vraagt om een deskundige begeleiding.

Beleggingsobjecten

Wij hebben regelmatig beleggingsobjecten voor u als startende of ervaren belegger uw voordeel uit kan halen. Een aanvangsrendement van 6 tot 8 % is veelal haalbaar. Het rendement van de waardestijging van het object is hierin niet opgenomen. In sommige gevallen is sprake van een lopende huurovereenkomst met een goede huurder zodat u vanaf dag 1 rendement genereert.

Tevens participeren en bemiddelen we in projecten tussen ontwikkelaars en beleggers; hierbij kunt u denken aan kleinschalige appartementencomplexen met 4 tot 8 appartementen op bijzondere locaties in en om Almelo.

Voor afspraak of mogelijkheden neemt u contact op met Marc Le Noble.

Neem contact op